Vehicule de persoane | Noul Renault Clio E-Tech full hybrid

Renault Clio

O experiență nouă de condus

DE LA

14300 €

TVA inclus*

Clio E-Tech full hybrid

După 30 de ani de succes, Noul Renault Clio E-tech full hybrid aduce o energie proaspătă, design nou și mai sportiv pentru versiunea Alpine esprit, confort la bord și conectivitate. Motorizare E-Tech full hybrid de 145 CP până la 80% de condus în modul electric, în oraș, electric, fără încărcare la priză. Autonomie totală de până la 900 km.

 

Versiune esprit Alpine

Aduce în prim plan un stil nou și incitant - panouri laterale sculptate, grilă cromată gri mai lată, faruri noi full Led, cu design în formă de romb. Versiunea esprit Alpine se remarcă prin sportivitate. Ea aduce elemente din lumea sport la viață - la exterior, jantele de 17’ "La fleche", bară față emblematică F1, de culoare gri schiste și siglă specifică. La interior, tapițeria are cusături contrastante, specifice versiunii Alpine.
Bară față emblematică F1, de culoare gri schist și jante de 17’ "la fleche"

 

Confort la bord

Tapițeria are cusături albastre, cu aspect brodat, steagul Franței în relief precum și cusătură roșie, albă și albastră pe volan.

 

Spațiu interior și design modular

Renault Clio E-Tech full hybrid asigură un echilibru perfect între confortul pasagerilor și volumul portbagajului. Configurația sa poate fi modificată în funcție de necesități. Spațiul pentru picioare excelent de 16,5 cm oferă confort în spate, atât copiilor cât și adulților. Măriți spațiul cu ușurință folosind bancheta din spate rabatabilă 1/3-2/3. Treceți de la un spațiu de încărcare de 391 L la o zonă de încărcare de 1.069 L prin rabatarea tuturor celor 3 locuri.

 

Tabloul de bord digital

Tabloul de bord digital de 10”, personalizabil, îți permite să selectezi informațiile preferate pentru a le monitoriza cu atenție și de a beneficia un confort optim la volan.
*disponibil în varianta de 7” pentru modelele de bază

 

Ecran multimedia de 9,3” și servicii easy link cu conectare online

Easy link îți permite să te bucuri de navigație TOMTOM cu conectare online gratuit pe o durată de 3 ani, ce include căutări Google, actualizări automate și informații despre prețul combustibilului. Poți accesa aplicațiile de pe smartphone pe ecranul central și cu ajutorul butoanelor de pe volan, prin redarea interfeței smartphone-ului cu ajutorul Android Auto™ și Apple CarPlay™.

HUMAN FIRST

20 sisteme avansate de asistență pentru șofer

 

Camere video 360°

4 camere video recreează o imagine perimetrală din jurul modelului Clio E-Tech full hybrid și o afișează pe ecranul central. Poți face manevre fără griji.

 

Pilot automat adaptiv

Sistemul analizează și se adaptează automat condițiilor de trafic. Acesta detectează vehiculul din față și menține o distanță de siguranță corespunzătoare. Dacă te apropii prea mult, sistemul frânează, apoi accelerează din nou, după ce drumul este liber.

 

Sistem de frânare în situații de urgență

Acest sistem de asistență pentru șofer te avertizează dacă există un risc de coliziune cu un vehicul, un biciclist sau un pieton. Pentru a evita o coliziune, sistemul activează frânarea de urgență, dacă eziți sau nu reacționezi suficient de rapid.

 

Evolution de la 14.399 Euro

Techno de la 18.500 Euro

esprit Alpine de la 20.400 Euro 

Ești pregătit pentru Renault Clio?

O experiență nouă de condus

testează Noul Renault Clio E-Tech full hybrid cere o ofertă
 
produs.php12