Vehicule de persoane | Megane Sedan

Renault MEGANE Sedan

berlină dinamică, cu tehnologii inovatoare

DE LA

19250 €

TVA inclus

O BERLINĂ ATRĂGĂTOARE ȘI SOFISTICATĂ

Cu profilul său sportiv, partea din față redesenată, evidențiată de grila cromată, farurile în formă C-Shape, jantele de 16″ sau 17″ și interiorul elegant, hi-tech... Megane Sedan îți va stârni cu siguranță interesul. Pregătește-te pentru multe călătorii la volanul său!

 

sistem multimedia easy link

Ești pregătit pentru a fi conectat la tot ce este important pentru tine? Cu sistemul multimedia Easy Link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™, poți accesa cu ușurință universul tău multimedia, de pe ecranul central cu diagonala de 9,3″ al modelului Megane Sedan.

 

multi-sense

Cu Multi-Sense poți alege între 8 setări pentru iluminarea ambientală și 4 moduri de condus (MySense, Eco, Comfort și Sport), pentru a personaliza experiența la bord în funcție de starea de spirit și preferințele personale: sunetul și răspunsul motorului, direcția și configurația ecranului șoferului etc.

 

sisteme de asistență pentru șofer Renault Easy Drive

Tehnologiile inovatoare Renault asigură manevrarea ușoară și creșterea siguranței în traficul de zi cu zi: Cruise Control cu Stop & Go, Easy Park Assist, avertizare la părăsirea benzii de deplasare, sistem activ de frânare în situații de urgență AEBS cu funcție de detectare a pietonilor, avertizare la detectarea oboselii, afișaj pe parbriz, card hands-free și multe altele.

O berlină cu design atrăgător și rafinat...

Renault MEGANE Sedan este și mai sportiv și își exprimă caracterul dinamic cu o parte față restilizată, evidențiată de o grilă față nouă, cromată, faruri C-Shape specifice Renault, jante de 16’’, sau 17’’ și trapă de plafon panoramică. Noul MEGANE Sedan este atrăgător și la interior, cu detalii cromate, măști cu efect satinat, ornamente din aluminiu lustruit, tapițerie nouă „Titanium Black” cu cusătură gri argintiu și multe altele. Ești pregătit să de lași purtat de magia acestui model?

... un post de conducere modern și personalizabil...

Ecran multimedia EASY LINK cu diagonala de 9,3”, ecran personalizat pentru șofer, cu diagonala de 10’’, afișaj de tip head-up, oglindă retrovizoare interioară fără ramă, funcție de iluminare de întâmpinare... MEGANE Sedan te întâmpină cu un post de conducere modernizat, care include funcții conectate și inteligente. Sistemul MULTI-SENSE îți permite să selectezi între 4 moduri de condus (MySense, Comfort, Sport și Eco), pentru a personaliza atmosfera la bord în funcție de preferințele personale și a putea beneficia de confort și tehnologie îmbunătățite.

... și tehnologii moderne.

Tehnologiile inovatoare Renault asigură manevrarea ușoară și îmbunătățirea siguranței în traficul de zi cu zi, pentru a putea conduce fără nicio grijă MEGANE Sedan. Sistem multimedia EASY LINK compatibil Android™ și Apple Carplay™, cu ecran tactil cu diagonala de 9,3”, cruise control adaptiv al vitezei de croazieră și Stop & Go, Easy Park Assist, avertizare la părăsirea benzii de deplasare, sistem activ de frânare în situații de urgență AEBS, cu funcție de detectare a pietonilor, avertizare la detectarea oboselii, afișaj de tip head-up, cartelă hands-free și multe altele.

Ești pregătit pentru Renault MEGANE Sedan?

berlină dinamică, cu tehnologii inovatoare

testează Megane Sedan descarcă broșura descarcă accesorii cere o ofertă
 
produs.php12