Vehicule utilitare și PRO+ | Kangoo Van

Noul Kangoo Van

Spațiu generos pentru proiecte mari

DE LA

19900 €

TVA inclus *

Furgonetă inovatoare

Îți desfășori activitatea în mediul urban? Kangoo Van este soluția ideală, echipată cu noua funcție „Open Sesame by Renault”. Kangoo Van este echipată cu un panou despărțitor rotativ și este pregătită pentru toate cerințele cotidiene. Grație unui volum de transport de 3,3 m3 - 3,8 m3, poți transporta fără probleme orice echipamente sau mărfuri în spațiul de încărcare.

Open Sesame by Renault

Îți desfășori activitatea în oraș? Accesarea spațiului de transport de la portierele din spate poate fi dificilă! Kangoo Van este echipată cu o portieră laterală de 1,45 m, care îți permite să accesezi cu ușurință spațiul de transport. Nimic mai simplu!

11 sisteme de asistență pentru șofer

Fie că ai treabă prin oraș, fie că pornești la drum lung, Kangoo Van are grijă de siguranța ta, fiind echipată cu un sistem de frânare activă de urgență și de menținere a benzii de circulație. Monitorizează în permanență tot ce se întâmplă în spatele autovehiculului datorită sistemului de asistență pentru vizibilitate în spate. Sistemele de asistență pentru șofer ale modelului Kangoo Van sunt deosebit de utile pentru o călătorie fără griji.

Sistem multimedia easy link

Pentru a te bucura de o experiență modernă și personalizată, poți conecta cu ușurință telefonul și poți accesa aplicațiile acestuia, precum și serviciile cu conectare online, de pe ecranul central de 8 inchi al sistemului multimedia easy link, compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

Ești pregătit pentru Noul Kangoo Van?

Spațiu generos pentru proiecte mari

testează Kangoo Van cere o ofertă
 
produs.php12