Vehicule electrice și hibride | Scenic

Scenic E-Tech 100% electric

the car of the year 2024 finalist

DE LA

39900 €

TVA inclus *

Mașina de familie 100% electrică

Am reinventat vehiculul pentru un stil de viață modern și l-am proiectat pentru a asigura confortul și starea de bine a întregii familii. Îți găsești rapid drumul cu ajutorul sistemului openR link cu servicii Google integrate¹ și peste 50 de aplicații². Iar în ceea ce privește condusul, motorizările 100% electrice îți oferă o autonomie de până la 625 km³. Dezvoltat pe baze sustenabile, Scenic E-Tech 100% electric este construit cu materiale reciclate⁴ și este reciclabil în proporție de 90%⁵.

 

Fără piele în habitaclu și materiale 100% reciclate pentru scaune⁶. În habitaclu, 26% din materiale sunt reciclate⁷. Și bateria este proiectată ecologic⁸, pentru a facilita repararea și reciclarea.

Noua platformă electrică are o baterie integrată și centrul de greutate foarte scăzut. Cu un motor electric⁹ puternic și agil dezvoltă 220 CP, acest lucru asigură deplasarea lină, eficientă și silențioasă a modelului Scenic E-Tech 100% electric.

autonomie de până la 625 km³, fără limitări

Modelul Scenic E-Tech 100% electric include o pompă de căldură pentru optimizarea gestionării termice și păstrarea autonomiei. Acesta vine în întâmpinarea tuturor cerințelor tale de mobilitate.

calcul optimizat al traseului cu Google

Bucură-te de o călătorie relaxantă: sistemul de calcul al traseului încorporează locațiile stațiilor de încărcare și recomandă un traseu optimizat în funcție de nivelul de încărcare a bateriei. Scenic E-Tech 100% electric poate fi încărcat oriunde: folosind curent alternativ sau continuu, o priză de uz casnic sau o stație de încărcare rapidă.

2 ore de autonomie pe autostradă, după 30 de minute de încărcare¹⁰

Pentru călătorii și vacanțe de lungă durată, nu este nevoie să-ți schimb obiceiurile de călătorie: profită de capacitatea modelului Scenic E-Tech 100% electric de a recupera rapid autonomia pe autostradă, prin încărcarea la o stație de încărcare rapidă CC, și continuă-ți drumul.

costuri de încărcare de până la 3 ori mai mici

Economisește: încărcarea unui vehicul electric este de până la 3 ori mai ieftină decât un plin de combustibil pentru un vehicul echivalent cu motor termic (în medie 4 euro pentru 100 km, dacă încarci acasă).

navigare în timp real, control vocal și peste 50 de aplicații¹²

 

ajustează-ți confortul cu plafonul solarbay®¹³

Poți selecta nivelul de opacizare dorit din cele 4 combinații diferite. Are o suprafață totală de 1,65 m² și îl poți activa prin atingere sau comandă vocală. Te bucuri de o vizibilitate optimă și un confort termic, indiferent de situație.

volum portbagaj

între 545 l și 1.670 l, pentru toate bagajele de care ai nevoie
 

conectivitate pentru locurile din spate

cotieră ingenius® cu 2 porturi USB-C

spații de depozitare la bord

38 l pentru toate obiectele personale

detectează, anunță și ghidează

Pentru un condus mai sigur, punctajul de siguranță analizează datele privind viteza, traseul și distanța de siguranță și generează un punctaj de condus după fiecare deplasare. Asistentul de siguranță anunță șoferul cu privire la potențialele pericole de-a lungul traseului în timp real, pe baza datelor din mediul înconjurător.

oglindă retrovizoare inteligentă

Camera video montată în partea din spate a vehiculului este conectată la un ecran integrat în oglinda retrovizoare. Sistemul oferă o imagine clară, chiar și atunci când pe locurile din spate stau pasageri înalți, pentru a putea efectua orice manevră cu ușurință.

asistență activă pentru șofer

Sistemul de asistență activă pentru șofer combină controlul adaptiv inteligent al vitezei de croazieră cu sistemul Stop & Go și centrarea pe banda de deplasare. Acesta adaptează viteza în funcție de condițiile de deplasare, menține distanța de siguranță și asigură centrarea pe banda de deplasare. Dacă traficul încetinește, vehiculul se oprește și repornește automat.

alte 28 de sisteme avansate de asistență pentru șofer, incluse în human first program

Ești pregătit pentru Scenic E-Tech 100% electric?

the car of the year 2024 finalist

testează Scenic cere o ofertă
 
produs.php12