Vehicule electrice și hibride | Renault CAPTUR E-Tech Hybrid

Renault CAPTUR E-Tech Hybrid

Cel mai dorit SUV urban, acum în varianta hibrid reîncărcabil

DE LA

22600 €

TVA inclus *

Un model SUV cu linii sportive

O siluetă impunătoare, interior rafinat și exterior în 2 nuanțe, complet personalizabil. Mai mare și mai modern, Noul CAPTUR are toate atuurile unui SUV. 

Bucură-te de o experiență personalizată

Cu tehnologii moderne și inovatoare, experiența la bord personalizabilă și versatilitatea extraordinară, Noul CAPTUR se adaptează cerințelor tale, pentru a-ți oferi o experiență specială.

CAPTUR OFERĂ PROPULSIE ELECTRICĂ, ORICÂND DOREȘTI!

Datorită grupului motopropulsor hibrid reîncărcabil, poți conduce Noul CAPTUR în modul electric în timpul săptămânii, încărcându-l zilnic, și în modul hibrid în timpul călătoriilor mai lungi! Nu este necesar niciun compromis.

Beneficiază de toate atuurile modelului CAPTUR: design și experiență la bord personalizabile; tehnologie de avangardă, cu cel mai mare ecran în segmentul său.

Cu MULTI-SENSE poți să personalizezi Noul CAPTUR în funcție de starea ta de spirit. Alege dintre cele trei moduri de condus personalizabile și cele opt culori de ilumină ambientală. În modul PURE poți să atingi numai cu motorul electric viteza de 135 km/h.

Plăcerea de a conduce redefinită
Un model hibrid la fel de agil ca unul electric? Aceasta este garanția oferită de Noul model CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Vehiculul pornește la fel de silențios și accelerează la fel de rapid ca unul complet electric, oferind un confort maxim.

Adaptat tuturor stilurilor de viață!
Bucură-te de libertatea de a alege, cu Noul CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Cu ajutorul grupului motopropulsor hibrid, poți parcurge până la 50 km autonomie electrică în ciclu mixt WLTP, în modul electric, și poți utiliza modul hibrid în timpul ieșirilor din weekend. O soluție pentru fiecare tip de călătorie!

Propulsie electrică pentru Noul CAPTUR
Pornește la drum fără griji, datorită experienței de peste 10 ani acumulate cu ajutorul modelelor electrice Renault Electric! Beneficiază de o soluție de mobilitate fără emisii de noxe și de un consum mai redus de combustibil, datorită unei cutii de viteze inovatoare și tehnologiei de recuperare a energiei, inspirată direct din lumea Formulei 1!

Ești pregătit pentru Renault CAPTUR E-Tech Hybrid?

Cel mai dorit SUV urban, acum în varianta hibrid reîncărcabil

testează Renault CAPTUR E-Tech Hybrid cere o ofertă
 
produs.php12