Vehicule electrice și hibride | Megane E-Tech

Megane E-Tech

100% Electric

DE LA

34100 €

TVA inclus *

VEHICUL ELECTRIC DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Revoluționara platforma CMF-EV este echipată cu o baterie foarte subțire, de 60 kWh și cu un motor electric compact, de 160 kW. Distribuția optimizată a greutății, ampatamentul mai lung și centrul de greutate mai coborât, asigură vehiculului agilitate sporită și spațiu suplimentar la bord.

EXPERIENȚE INEDITE LA VOLAN

Megane E-Tech 100% electric îmbină agilitatea berlinelor compacte cu spontaneitatea celor mai sportive modele. Motorul de 220 CP amplasat în față, cuplul instantaneu de 300 Nm și jantele de 20″ oferă o nouă perspectivă asupra condusului.

SERVICII GOOGLE LA BORD

Rămâi mereu în control și în deplină siguranță - ai vizibilitate sporită cu ajutorul camerei video integrate în oglinda retrovizoare și conduci în siguranță datorită celor 26 de sisteme de asistență pentru șofer. Instalează-ți aplicațiile Google preferate și bucură-te de noi experiențe.

DESIGN INOVATOR

Partea frontală, asemănătoare cu cea a unui SUV și caroseria compactă de tip berlină conferă o siluetă deosebită. Farurile full LED specifice, banda 3D fluorescentă din spate, jantele de 20″, ornamentele aurii cromate și plafonul panoramic negru subliniază originalitatea designului.

Ești pregătit pentru Megane E-Tech?

100% Electric

testează Megane E-Tech cere o ofertă
 
produs.php12